Vivek Agarwal’s Portal/Java Blog

An IBM Gold Consultant’s weblog about IBM, Lotus, WebSphere, J2EE, IT Processes, and other IT technologies

Posts Tagged ‘WebSphere Portal Troubleshooting’

Resolved an exception stacktrace related to Quickr/WebSphere Portal search tables

Posted by Vivek Agarwal on July 14, 2008

Recently we wanted to duplicate an existing Quickr test server from one machine to another without going through the entire process of installing Quickr, configuring security, configuring an external web server, installing a fixpack and efixes, installing our custom applications, and preserving all the test Quickr teamplaces and content. We got this to work pretty cleanly by restoring a file system backup of Quickr and a backup of the Quickr DB2 database. We did this for one of our test servers, but ran into an exception when we tried to duplicate another test server. Read the rest of this entry »

Advertisements

Posted in Lotus Quickr, Quickr, WebSpherePortal | Tagged: , , | 5 Comments »

XA Errors on server startup after an ungraceful shutdown of WebSphere Portal v6

Posted by Vivek Agarwal on November 14, 2007

There is a new technote out about an issue that I have seen in the past with WebSphere Portal v6 on a test server, where you find XA errors in SystemOut.log during server startup after WP6 was shutdown ungracefully – for example, on a Windows server reboot after installing a Windows update. Resolving the error was relatively straightforward and involved clearing the transaction logs. Read the rest of this entry »

Posted in WebSphere, WebSpherePortal | Tagged: , , | Comments Off on XA Errors on server startup after an ungraceful shutdown of WebSphere Portal v6